Termeni și condiții

Creative Art Studio

Înscrierea la evenimentele organizate de Creative Art Studio implică citirea și acceptarea termenilor și condițiilor stipulate mai jos

Pentru nelămuriri ne puteți trimite un mail la contact@artandhobbystudio.ro și vom încerca să vă răspundem în cel mai scurt timp.

 1. Modalitatea de înscriere la evenimentele Art & Hobby Studio
 2. Completarea formularului de înscriere din cadrul cursului/atelierului preferat.
 3. Participantul va fi anunțat prin email sau telefonic dacă mai sunt locuri disponibile pentru eveniment, precum și despre modalitățile de plată.
 4. Finalizarea înscrierii se va face după achitarea taxei evenimentului.
 5. În cazul transferului bancar, participantul va trimite confirmarea de plată prin sms la 0721288458 sau email la activ.media@yahoo.com
 6. Locurile sunt limitate pentru fiecare eveniment și rezervarea lor se va face în ordinea încasării taxelor.
 7. Drepturile și obligațiile participantului
 8. Participantul este obligat să citească și să fie de acord cu termenii și condițiile înainte de a se înscrie la oricare dintre activitățile organizate în numele Creative Art Studio.
 9. Toate informațiile personale (nume, telefon și e-mail) cerute în formularul de înscriere trebuie sa fie corecte. În cazul în care organizatorul nu poate contacta participantul, cererea de înscriere este anulată.
 10. Drepturile și obligațiile organizatorului
 11. Organizatorul va pune la dispoziție spațiul și toate materialele necesare activităților susținute prin intermediul acestuia.
 12. Toate preturile de pe site sunt exprimate în RON și nu pot fi modificate în timpul perioadei de înscriere.
 13. Evenimentele care nu se pot desfășura din cauza organizatorului vor fi recuperate la o dată stabilită de comun acord cu participanții.
 14. Organizatorul nu are voie să transmită datele personale ale participanților către părți terțe, ci să le folosească doar în ceea ce privește evenimentele organizate în numele Creative Art Studio conform Politicii de prelucrare a datelor detaliată mai jos.

Politica de prelucrare și stocare a datelor conform GDPR

Protecția informațiilor în cursul prelucrării datelor dvs. personale este o preocupare majoră a noastră, de aceea toate datele colectate în cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrate conform prevederilor legale valabile în statul în care este întreținut acest site, respectiv România.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care vă rugăm sa verificați periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

 

Creative Art Studio colectează doar informații personale în conformitate cu legile aplicabile. Situații în care colectăm și procesăm date cu caracter personal:

Dacă se trimite o cerere de înscriere la unul dintre cursuri:

– date colectate: nume, prenume, telefon, e-mail

– motivul stocării : pentru a trimite confirmare cu privire la înscriere, eventuale informații suplimentare sau modificări survenite.

– durata păstrării: 1 an

Colectare cookie-uri

– stocate în browserul vizitatorului

– scop : pentru a ne ajuta să înțelegem modul în care clienții noștrii interacționează cu site-ul nostru și folosim aceste informații pentru a continua să îmbunătățim serviciile

– durata păstrării: 6 luni 

În ce țări transferăm datele dvs. cu caracter personal

Stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.

Ne puteți contacta oricând, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informații.